Ofera o tableta educationala unui elev din categoriile defavorizate

Aceasta actiune face parte din proiectul educational „Scoala de Lei” adresat categoriilor de elevi din medii defavorizata din localitatile Panticeu si Marisel. 

 Cum se desfasoara proiectul?

1. Reprezentantii Lions 360 impreuna cu reprezentatii scolilor au selectat un grup de elevi din categoriile defavorizate care au nevoie reala de tablete pentru a invata online.

2. Copiii care corespund conditiilor primesc in ordinea prioritatii (nu au niciun dispozitiv electronic adecvat folosesc telefonul) tabletele oferite in cadrul acestui proiect. 

3. Firmele si persoanele fizice care doresc sa ofere o tableta unui copil din grupul tinta , devin „sponsor/donator” al elevului pot dona fizic o tableta pe care o procura personal sau achita 380 lei in contul RO36BTRLRONCRT0348248603 sau online cu cardul aici.

4. Elevii pot fi pusi in contact cu „sponsorul/donator” tabletei pentru a impartasi experienta si eventaul sprijin ulterior

5. Coordonatorul proiectului din partea Lions impreuna cu reprezentantii unitatii scoalare intocmesc un raport final cu rezultatele proiectului.

 Coordonator Lions 360: Marius Bud