Gala de caritate
„dăruiește din suflet”
decembrie 2016


Scopul proiectului:

Strângerea de fonduri pentru o comunitate de 40 de copii cu posibilități materiale reduse din două sate clujene, pentru a-i ajuta să nu abandoneze școala pe perioada iernii, din cauza lipsurilor, a frigului, a imposibilității de a ieși din case. Anul acesta, atenția ni se îndreaptă către două grupuri țință: 20 de copii din comuna Aghireșu și 20 din comuna Iara.

Pentru a achiziționa necesarul pentru a-i ‘trece’ iarna cu bine, pentru a le da șansa continuării școlii în sezonul rece, avem nevoie de 12.000 euro (55.000 lei) din donații și sponsorizări. Din banii și donațiile pe care le vom strânge, vom achiziționa încălțăminte și îmbrăcăminte adecvate pentru iarnă, rechizite școlare și jucării în valoare totală de 300 de euro pentru fiecare dintre cei 40 de copii. Tot ce trece peste această sumă va fi folosit tot pentru ei și nevoile imediate ale familiilor lor pe perioada iernii și nu numai.

Echipa de proiect: Cristian Berce, Marius Bud, Ghassan Shakshir, Constantin Leoca-Bor, Cristina Ispas, Talida Ardelean, Puiu Bucur Crisan, Florin Somodi, Vlad Groza, Raluca Ivan, Ana Maria Valcauan membri Leo: Tudor Mihalca, Andrei Gherman, Maria Morar, Mihai Cadis

Sebastian Kostrakievicz
Manager de proiect